onsdag 26. oktober 2011

Fire spennende dager med Caroline Fibæk startet med kurs i Oslo

Lørdag var det Raw cakes på menyen, og kurset ble holdt hos BC HELSE på Majorstuen.
Det ble 22 deltakere totalt

Caroline startet med å lage Mango Cheesy Cake 
Etter en time i fryseren forsvant den fort..
En søt, blid og fornøyd deltaker som sikret seg en deilig kakebit fra Caroline
Joan holdt et innlegg om CHASON utrolige vannmaskin.

Vann som gjør at mandler og cashewnøtter spirer på en halv time.

En liten spire på vei ut på den ene nøtten


I pausen serverte vi en kakebit av Blåbærdrøm, laget av oss dagen før

med PUKKA-TE og frukt
Det var jo workshop, så alle damene fikk lage sin egen Cup cake

 
og pynte med hva de måtte ønske av superfood som bipollen, kakaonibs, hampfrø, goji, incabær og mulberry
Alle produktene vi brukte er fra SANA BONA. De har veldig god kvalitet, og selges i alle helsekost butikker
Det var også friske bær som jordbær, blåbær, bringebær, bjørnebær og physalis
Her er Hilde sin utgave..helt uten sukker, melk, mel, gjær og soya
Dette er Carolines special BrownieBabe med strø, mmmm
Falt i smak hos alle, og favoritten hos barn

Som avslutning ble det trillet frem de herligeste Lakriskuler
og livet blir aldri det samme etter et møte med denne flotte damen, CAROLINE FIBÆK.
Våres beste anbefalinger til hennes RAW CAKE bok som nå er kommet ut på norsk.












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar